Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 12. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Asser Skude
Luciagudstjeneste

Nu skal Luciabørnene bære lyset frem

De fleste børn elsker at gå Lucia. Og for os der nyder at se på, er det også en stor oplevelse at se de smukke lys og høre luciasangen sunget af barnestemmer midt i en kold og mørk tid. Søndag d. 12. december kl. 16 kan du opleve luciasangen ved Luciagudstjenesten for børn ved Asser Skude i Bellahøj kirke. Hvis dit barn gerne vil gå Lucia, så tilmeld dig på kirkens hjemmesiden www.bellahoejkirke.dk og mød op en halv time før og øv Luciasangen (man kan også låne en Luciakjole, hvis man ikke selv har). Kirken bruger ikke levende lys i optoget, men hvert barn får et englelys at bære. Øv også gerne Luciasangen derhjemme på forhånd.

Bellahøj kirke har sat et loft på 100 deltagere, så man behøver ikke vise sit coronapas. Og for at holde styr på deltagerantallet, skal man derfor tilmelde sig på www.bellahoejkirke.dk

Efter gudstjenesten serverer kirken gratis æbleskiver og gløgg/kakao.